BSA – Qui Som

Comments: No Comments

Badalona Serveis Assistencials (BSA) és una organització sanitària pública i municipal d’atenció integral social i sanitària que presta serveis al Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Amb 16 centres i més d’un miler de professionals atenem a una població de 429.500 habitants. Donem servei en els diferents nivells assistencials, és a dir, en l’atenció primària, l’hospitalària i la sociosanitària. També atenem la salut sexual i reproductiva, la salut mental i les addicions i la salut laboral. Dins d’aquesta cobertura sanitària, s’inclouen els serveis de pediatria, els professionals dels quals són els autors d’aquest blog.

Parlem-ne és un blog propietat de Badalona Serveis Assistencials (BSA) – www.bsa.cat, liderat actualment per un equip de professionals del Servei de Pediatria de BSA:

– Pilar Mª Esteras Casanova (infermera pediàtrica, número col·legiada 08-34900)

– Esther Moral Ramirez (infermera pediàtrica, número col·legiada 35860)

– Míriam Pascual Jiménez (infermera pediàtrica, número col·legiada 08-40784)

– Elisabeth Reverter Gracia (pediatra, número col·legiada 24826)

No obstant, des del seus inicis hi han col·laborat altres professionals del Servei de Pediatria de BSA i d’altres serveis que donant servei a la població pediàtrica de la zona als que agraïm la seva col·laboració com a editors i també com autors dels articles.

L’objectiu és crear un espai de participació en temes de promoció de la salut pediàtrica, en un marc participatiu entre els usuaris i usuàries del sistema sanitari i els professionals, alineat amb la política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l’organització. Aquest blog en cap cas pretén ni pot substituir l’atenció particularitzada dels professionals de la salut; no és un mitjà per obtenir segones opinions mèdiques. L’objectiu és crear un espai de participació i, per aquest motiu, necessitem les vostres aportacions. Podeu fer-ho, públicament, en cada un dels temes i/o seccions proposats o enviant els vostres suggeriments o comentaris al correu parlemne@bsa.cat, accessible també a l’apartat Contacte. En tots els casos, teniu en compte que els vostres comentaris només seran valorats i/o publicats si acompleixen les Normes de funcionament.

Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Welcome , today is dimarts , 14 agost 2018