Normes de funcionament

Comments: 1 Comment
 • Les opinions personals per part d’usuaris i/o usuàries seran responsabilitat només dels seus autors. És intenció de BSA oferir en tot moment una informació certa i actualitzada, encara que aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors gràfics motivats per causes externes. BSA no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir-hi o per la impossibilitat d’accedir al mateix. Els websites que inclouen enllaços o hipervincles externs són aquells que per diferents motius generen confiança a l’organització. Aquest fet, però, no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades. BSA tampoc exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts aliens, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en alguns dels hipervincles o altres llocs d’Internet.
 • No s’acceptaran els comentaris injuriosos, discriminatoris ni ofensius. De fet, BSA es reserva el dret d’eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.
 • Aquest blog en cap cas pretén ni pot substituir l’atenció particularitzada dels professionals de la salut; no és un mitjà per obtenir segones opinions mèdiques. L’objectiu és crear un espai de participació en temes de promoció de la salut pediàtrica.
 • Els responsables d’aquest blog proporcionen informació de la manera més clara possible i facilitaran altres fonts per facilitar la cerca d’informació addicional.
 • Aquest blog no recopila dades personals de cap tipus.
 • S’han d’evitar les informacions publicitàries i no s’admet el correu comercial. Aquest blog no està patrocinat per cap instància pública o privada.
 • Les persones que facin comentaris actuaran amb honestedat i veracitat. Sempre que sigui possible es citarà a les fonts. Els textos han de ser breus i les imatges, vídeos i arxius d’àudio adequats. Quan més acurada sigui la vostra aportació, més gent es podrà beneficiar d’aquesta.
 • Recordeu que la vostra col·laboració és molt important i un valor afegit per continuar fent, entre tots, un sistema sanitari millor.

Aquestes són les normes destacades del blog de pediatria Parlem-ne i formen part d’un marc normatiu més ampli sobre els mitjans socials de BSA.

1 Comment - Leave a comment
 1. vavi29 ha dit:

  Esperem que amb aquesta iniciativa trobeu un espai a internet amb informació fiable, donada per professionals de la salut, i fàcil d’entendre per tothom. Gràcies.
  EQUIP DE PEDIATRIA BSA

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Welcome , today is dimarts , 14 agost 2018