Li pica el cap !!!!

Categories: L'escola de la salut
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 5 febrer 2018

Ja torna’n a ser aquí els nostres «amics» els polls. Els trèiem, els tornem a treure i no acabem mai. Us deixem aquest vídeo del Departament de Salut amb unes normes bàsiques per poder combatre als nostres molestos «amics».

http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/Polls-00001

 

 

No Comments - Leave a comment
Add Comment RegisterLeave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is diumenge, 24 juny 2018