El Tió de Parlem-ne us ha preparat un llibre…

Desembre és el mes de Nadal, toca  fer cagar el tió , fer la carta als Reis i al Pare Noel,…

El Blog de Parlem-ne ja hem començat a fer engreixar el nostre Tió i sabeu que ens portarà ? …

Llaminadures, torrons, fruits secs,… i com no el llibre de la Pilar Esteras , una de les nostres editores. Sabeu que en el blog promocionem sempre la lectura com una eina de descobriment, de desenvolupament i  creixement personal.

Com no, aquest cop no ens podem estar de recomanar  ” John Watson y el joven detective”.

El Tió de Parlem-ne us recomana... "John Watson y el joven detective" Desembre 2015
El Tió de Parlem-ne us recomana…
“John Watson y el joven detective”
Desembre 2015

És un llibre que conté les dues primeres històries de la col·lecció:” El misterio de los niños desaparecidos” i ” El misterio del internado”. L’editorial que el publica es diu Xandri (http://edicionsxandri.cat/)

I us estareu preguntant:  de que tracta el llibre ?  Aquí us faig arribar en exclusiva el resum de la contraportada:

“Londres, año 1863. Un jovencísimo John Watson, el mismo que años más tarde se convertiría en el ayudante del célebre detective Sherlock Holmes, conoce a un extraño niño que se hace llamar Weirdo.
Tan inteligente como intrépido, y tan rebelde como peculiar, Weirdo invitará a John a acompañarle en las más trepidantes y emocionantes aventuras, para solucionar los misterios más inauditos y terriblemente intrincados.
A través de sus peripecias y hazañas, superando juntos todo tipo de peligros, y enfrentándose a temibles maleantes y malvados delincuentes, ambos acabarán compartiendo una profunda y sincera amistad que romperá los límites de lo épico.”

Si us heu quedat amb ganes de saber una mica més… us recomano que us apropeu divendres 18 de desembre a l’Espai Betúlia de la Biblioteca Casacuberta a les 19,00h a la presentació oficial, amb alguna que altra sorpresa. Allà trobareu a la Pilar signant llibres.

I si divendres no podeu anar a la presentació …  piqueu ben fort al vostre Tió , poseu aquest llibre a la vostra carta dels Reis o del Pare Noel i així  podreu tenir la clau per entrar en aquesta trepidant aventura.

Equip de Pediatria de BSA

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Welcome , today is dimarts , 14 agost 2018