Com cuideu mitjançant les TIC?

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 12 maig 2018

Parlem-ne i BSA Appediatria s’uneixen al repte del Fanzine Nuestraenfermeria.es per assolir més de 12 posts en el Dia Internacional de la Infermera i reprendre la iniciativa #12visibles12M. Aquest article representa la primera parada d’un itinerari commemoratiu que tindrà la seva “traducció” presencial al juny amb l’habitual jornada commemorativa.
 

Com cuideu mitjançant les TIC?  

Gràcies a les TIC superem els límits físics de les nostres consultes per facilitar l’acompanyament a les famílies amb la cura dels fills. Tant el blog com l’app de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA) Parlem-ne i BSA Appediatria comparteixen aquest objectiu: tenir cura dels més petits de la casa mitjançant les TIC i gràcies al talent d’un equip de Pediatria que ha vist en les noves tecnologies una forma d’apropar-se a les famílies i fomentar l’educació en salut pediàtrica de forma fiable i pràctica.

GBloG Parlem-ne (BSA)El blog va néixer l’any 2011 per donar resposta a les inquietuds de professionals d’infermeria i medicina pediàtrica que volien crear un espai de participació en temes de promoció de la salut pediàtrica. Des de llavors, i de forma quinzenal l’equip publica els articles més adequats segons les necessitats dels usuaris i dóna resposta als dubtes plantejats, sempre i quan s’adeqüin a les normes de participació i, per tant, no substitueixen l’atenció personalitzada dels professionals de la salut, ni s’utilitzin per obtenir segones opinions mèdiques. La millor carta de presentació és visitar el blog Parlem-ne (la majoria en català).

logoBSAAPP-NO-marc-150x150L’any 2017 va tornar a “picar el cuquet” a alguns professionals de Pediatria i aquest es va acabar convertint en una aplicació mòbil per facilitar les famílies informació fiable sobre salut infantil. L’app, accessible des de Android i iOS, reuneix continguts en català i en castellà i va veure la llum gràcies a l’ajuda del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). A més de ser un altaveu a les publicacions del blog, incorpora nous formats de divulgació com les infografies per informar sobre com actuar davant problemes de salut freqüents en l’edat pediàtrica. Destaca també la secció sobre vacunes i el sistema d’avisos setmanal que notifica a la població sobre aquella informació de màxima actualitat (des de convocatòries d’activitats a informació sobre alertes per malalties en la població de referència de BSA, etc.)

El blog i l’app de Pediatria són dues de les primeres iniciatives 2.0. liderades pels propis professionals amb el suport d’una organització que aposta pel talent intern, la innovació i l’ús de les TIC per millorar els serveis d’atenció als usuaris.

BSA és una organització pública i municipal, que presta serveis integrals de salut i atenció a la dependència a la població del Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Tenim 16 centres i més de mil professionals per atendre a una població de 429.500 habitants. Donem servei en els diferents nivells assistencials: atenció primària, hospitalària i sociosanitària. També atenem la salut sexual i reproductiva, la salut mental i addiccions i la salut laboral.

 

Equip de Pediatria de BSA

Cómo cuidas a través de las TIC?

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 12 maig 2018

Parlem-ne y BSA Appediatria se unen al reto del Fanzine Nuestraenfermeria.es para conseguir más de 12 posts en el Día Internacional de la Enfermera y retomar la iniciativa #12visibles12M. Éste artículo representa la primera parada de un itinerario conmemorativo que tendrá su “traducción” presencial en junio con la habitual jornada conmemorativa.

 

Cómo cuidas a través de las TIC?

Gracias a las TIC superamos los límites físicos de nuestras consultas para acompañar a las familias en el cuidado de los hijos. Tanto el blog y la app de Pediatría de Badalona Serveis Assistencials (BSA) Parlem-ne y BSA Appediatria comparten este objetivo: cuidar a los más pequeños de la casa a través de las TIC y gracias al talento de un equipo que ha visto en las nuevas tecnologías una forma de acercarse a las familias y fomentar la educación en salud pediátrica de forma fiable y práctica.

GBloG Parlem-ne (BSA)

El blog nació en 2011 para dar respuesta a las inquietudes de profesionales de enfermería y medicina pediátrica que querían crear un espacio de participación en temas de promoción de la salud pediátrica. Desde entonces, y de forma quincenal el equipo publica los artículos más adecuados según las necesidades de los usuarios y da respuesta a las dudas planteadas, siempre que se adecuen a las normas de participación y, por tanto, no substituyan la atención personalizada de los profesionales de la salud, ni se utilicen para obtener segundas opiniones médicas. La mejor carta de presentación es visitar el blog Parlem-ne (la mayoría en catalán).

logoBSAAPP-NO-marc-150x150

En 2017 volvió a picar “el gusanito” a algunos profesionales de Pediatría y éste se acabó convirtiendo en una aplicación móvil para facilitar a las familias información fiable sobre salud infantil. La app, accesible desde Android e iOS, que reúne contenidos en catalán y en castellano, vio la luz gracias a la ayuda del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). Además de ser un altavoz a las publicaciones del blog, incorpora nuevos formatos de divulgación como las infografías para informar sobre cómo actuar ante problemas de salud frecuentes en la edad pediátrica. Destaca también la sección sobre vacunas y el sistema de avisos semanal que notifica a la población aquella información de máxima actualidad (desde convocatorias de actividades a información sobre alertas por enfermedades en la población de referencia de BSA, etc.)

El blog y la app de Pediatría son dos de las primeras iniciativas 2.0. lideradas por los propios profesionales y cuentan con el apoyo de una organización que apuesta por el talento interno, la innovación y el uso de las TIC para mejorar los servicios de atención a los usuarios.

BSA es una organización pública y municipal, que presta servicios integrales de salud y atención a la dependencia a la población del Barcelonés Nord y el Baix Maresme. Tenemos 16 centros y más de mil profesionales para atender a una población de 429.500 habitantes. Damos servicio en los diferentes niveles asistenciales: atención primaria, hospitalaria y sociosanitaria. También atendemos la salud sexual y reproductiva, la salud mental y adicciones y la salud laboral.

Equipo de Pediatría de BSA  

 

La nova app de BSA, et quedaràs sense ella?

Categories: L'escola de la salut
Comments: No Comments
Published on: 29 febrer 2016

BSA Comunica“Pediatria” és una de les categories de la app BSA Comunica, la nova aplicació de Badalona Serveis Assistencials sobre informació sanitària i social. El contingut de l’aplicació són missatges breus que l’usuari rep en el seu mòbil i el permet estar al dia sobre hàbits saludables. En el cas concret del contingut pediàtric, es tracta de mini píndoles fruit dels articles publicats al blog de Pediatria www.bsa.cat/Pediatria


BSA Comunica

L’app s’emmarca en un dels quatre projectes europeus en que BSA participa actualment i que s’anomena ReAAL. S’adreça a tota la ciutadania que tingui telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) Android i, per tant, connexió a Internet. L’objectiu és fomentar els hàbits de vida saludable, prevenir malalties i donar a conèixer activitats vinculades al món social i sanitari amb missatges breus i amb un sistema de categories on l’usuari tria quines vol rebre segons les seves necessitats i preferències. L’aplicació està feta en català i castellà i es pot descarregar fàcilment des del Play Store del mòbil. Només necessiteu omplir el registre inicial amb les vostres dades, incloses un correu electrònic i el propi telèfon.

 

Actualment, els continguts responen a les categories següents:

 • Hàbits saludables: per defecte tot usuari de l’aplicació rebrà aquests missatges per començar bé la setmana.
 • Pediatria: els dimarts és el dia de la setmana per enviar informació sobre els més petits de la casa.
 • Colesterol: els dimecres s’enviarà informació sobre aquesta malaltia.
 • Hipertensió: per evitar o tractar la hipertensió els dijous s’envien dades sobre aquesta temàtica.
 • Diabetis: els divendres és el torn de parlar de la diabetis.
 • Prescripció Tecnològica: els dissabtes no descansem si no que fem prescripció tecnològica.
 • Agenda Social: tanquem la setmana oferint l’agenda social.

 

Jo la vull! Com ho faig?

El primer pas és anar a Play Store, buscar BSA Comunica i instal·lar-la.

Com tota aplicació us demanarà “acceptar” que l’aplicació necessita accedir a determinades àrees. Un cop instal·lada, ja la podeu obrir i accedir al registre.

Si és el vostre primer cop, s’obrirà una pantalla on el primer que heu de fer és acceptar el consentiment informat per defecte per assegurar-se que és el que voleu i donar compliment a la LOPD. Un cop marcat, cal que aneu a “Registre”. Un cop accediu, cal que ompliu els diferents camps (com és habitual, el * significa que és un camp obligatori). En aquest punt podeu triar entre rebre els missatges en català o en castellà.

Un cop ompliu aquest formulari rebreu un correu electrònic recordant el vostre usuari i contrasenya i accedireu a les categories perquè trieu quines voleu rebre (per defecte tindreu totes activades).

Ja esteu accedint a l’aplicació. A partir d’ara, s’aniran activant els missatges segons les categories. Com veureu els missatges són breus i el més clars possibles i esperem siguin de la vostra utilitat. Si veieu el missatge “BSA les aplicacions s’estan executant” no us espanteu, és un element del sistema. Recordeu que sempre podeu canviar les preferències al triar les categories des de la icona de gestió  (la primera a l’esquerra). Si voleu sortir de l’aplicació, desplegueu la primera icona començant per la banda dreta . Si teniu dubtes, consulteu l’apartat Ajuda (la icona de la “i”)


Segona fase

En una segona fase, volem que aquesta eina informativa sigui participativa. És a dir, volem obrir la possibilitat de generar contingut als professionals i a les entitats socials i locals, sempre que compleixin amb els criteris i la normativa comunicativa. Si esteu interessats a participar-hi, podeu enviar un correu electrònic a: innovacio@bsa.cat

 

Equip d’Innovació de BSA

 

Continua la celebració: ja tenim 100 publicacions a Parlem-ne

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 9 gener 2015

Fotografia de Raúl Hernández GonzálezLa màgia al blog de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA), Parlem-ne, no s’ha acabat amb el Nadal. Hem començat l’any amb una xifra digna de celebració: 100 entrades o publicacions sobre salut pediàtrica.

L’octubre de 2011 va començar un projecte que ha anat creixent amb el pas del temps, sempre liderat pels membres del Servei de Pediatria de BSA. Aquests professionals són els autors dels articles que periòdicament es publiquen al blog, així com els encarregats de respondre aquells comentaris que els usuaris vulgueu fer, sempre respectant la normativa de funcionament.

Amb aquest context festiu, us animem a que llegiu els articles que més us interessin (teniu un centenar on triar!) i que seguiu i participeu amb els vostres comentaris i experiències en aquest blog amb informació professional i fiable sobre salut infantil. La participació podeu fer-la directament al blog –de fet us animem a fer-ho- o enviar els vostres suggeriments, comentaris o dubtes al correu de contacte privat parlemne@bsa.cat

Esperem continuar navegant i celebrant fites com aquesta. Gràcies a tots i totes,

Parlem-ne, el blog de Pediatria de BSA, us desitja Bon Nadal

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 18 desembre 2014

BON NADAL

Que arriba el Nadal ja no és cap notícia. El que sí és novetat és felicitar el Nadal de la mà dels nostres petits especialistes. Per aquest motiu, volem agrair a cadascun dels que han participat en aquesta Nadala la seva implicació i, a tots i totes, desitjar-vos: Bon Nadal!

Si seguiu l’enllaç de la imatge, descobrireu un vídeo nadala màgic. Si no podeu anar al Canal Youtube de BSA on hi ha disponible la felicitació.

PARLEM-NE, EL BLOG DE PEDIATRIA DE BSA

Estàs segur? A la xarxa?

Categories: L'escola de la salut
Comments: No Comments
Published on: 14 juliol 2014

infocux Technologies - httpswww.flickr.comphotosinfocux9099283528sizesminphotostreamSeguretat i xarxa de vegades no casen i l’objectiu avui és fer possible aquest enllaç. Com a professionals de la salut, com a pares i mares, com a responsables, en algun moment, de menors del nostre entorn volem facilitar-vos una sèrie de recomanacions que us poden ser útils. També us oferim una selecció de fonts de referència perquè pugueu ampliar la informació sobre seguretat a la xarxa i, especialment, a les xarxes socials.

Cada persona és un món, i cada nen o nena, també. Sabem que les generalitats cal tractar-les com a tal, però també és veritat que avui en dia vivim en una societat de ritme frenètic, on hi ha un “boom informatiu” i una explosió d’eines i noves tecnologies, que moltes vegades desconeixem, o no tenim suficient informació o formació o temps per conèixer-les. Per tots aquests motius, aquest article vol ser un “kit de supervivència” sobre com comportar-nos els pares i educadors però també els infants i adolescents.

Per a infants i adolescents: 

 • Quan navegueu o us comuniqueu per internet, no envieu fotografies si no en coneixeu el destinatari, ni doneu mai les vostres dades. A més, no publiqueu cap dada personal en el que us pugui identificar.
 • Deseu en secret la vostra contrasenya d’accés al correu i no la doneu a ningú. No seguiu els correus en cadena (poden captar les teves dades).
 • Si feu coneixences noves, expliqueu-ho als vostres pares i també presenteu-los als vostres amics nous. Si voleu conèixer en persona algú que heu conegut per la xarxa, consulteu-ho amb els vostres pares o amb algun adult. Estareu més segurs si quedeu en un lloc públic i, si és possible, si aneu acompanyats.
 • Si al web trobeu cap paraula o fotografia que us faci sentir malament, sortiu de la pàgina i expliqueu-ho a un adult.
 • Fer un xat pot ser divertit, però si algú us molesta o us fa sentir incòmode o preocupat, sortiu de seguida i digueu-ho a un adult. No us cregueu tot el que us diuen al xat.
 • No obriu ni llegiu missatges ni fitxers que us enviïn persones desconegudes
 • Controleu la vostra llista de contactes de missatgeria instantània i deseu la vostra contrasenya en secret.
 • No utilitzeu l’SMS del telèfon mòbil per descarregar continguts d’internet.
 • Podeu ensenyar als vostres pares a utilitzar internet i les pàgines web que visiteu.

Ara esteu preparats per contestar algunes preguntes?
Coneixeu el més bàsic de seguretat amb el mòbil, el correu o els jocs? Mireu aquest enllaç.   
I sabeu quines són les vostres responsabilitats? Podeu llegir-les aquí.
Voleu jugar a utilitzar el mòbil de forma segura? Animeu-vos.  


Per a pares, mares, tutors i educadors

 • Feu conscients els menors dels beneficis i riscos d’internet.
 • Eduqueu-los perquè sàpiguen navegar de manera responsable.
 • Doneu-los estratègies perquè puguin protegir-se sols dels possibles perills de la xarxa.
 • Familiaritzeu-los amb l’ús d’internet.
 • Parleu obertament amb els menors sobre l’ús d’internet.
 • Navegueu per la xarxa amb els infants i informeu-vos de les eines de control.
 • Pregunteu en el centre educatiu quines polítiques de seguretat segueixen.
 • Establiu regles bàsiques de seguretat a la llar i al centre educatiu.
 • Ensenyeu als menors a navegar amb seguretat.
 • Entreu dins llocs web segurs.

Ara és el vostre torn (pares, mares, tutors i educadors)
Esteu preparats per comprovar quan sabeu sobre el tema? Contesteu aquí   
Sabeu com evitar que els vostres fills siguin orfes digitals però us falten eines per fer-ho? Podeu utilitzar aquests fullets.  
Sabeu on demanar ajuda? Seleccioneu quin recurs és més adient en cada cas.  

Aquest article és fruit d’una xerrada sobre seguretat i noves tecnologies que van oferir l’equip de Policia Comunitària dels Mossos d’Esquadra als professionals del Servei de Pediatria de BSA als que agraïm la seva participació i que ens van donar a conèixer pàgines webs com les següents:

Mossos d’Esquadra (Generalitat de Catalunya)
Centre Internet Segura
Oficina de Seguridad de Internet
Protección Online

I si coneixeu més fonts d’aquest tipus, us animem a compartir-les!

Dins un marc de col·laboració amb el bloG Parlem-ne, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ens ofereix suport bibliogràfic dels diferents articles. En concret, i si voleu mes informació sobre aquest tema podeu llegir: segur xarxa.

Parlem-ne guanya el primer premi al millor pòster a la “II Jornada Estatal de intervención Social Materno-Infanto-Juvenil”

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 20 juny 2014

Foto jornada

“Hoy recetamos un blog” és el títol del pòster premiat a la “II Jornada Estatal de intervención Social Materno-Infanto-Juvenil” que es va dur a terme el passat divendres 13 de juny a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

El pòster és una metafòrica recepta del blog de Pediatria de BSA, Parlem-ne. Podeu consultar el seu contingut aquí i, com sempre, esperem els vostres comentaris.

 

Què fer quan el teu fill o filla té febre?

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 30 abril 2014

CartellL’Espai Betúlia de la Biblioteca de Can Casacuberta va acollir aquest dilluns, 5 de maig, la xerrada “Què fer quan el teu fill o filla té febre?”, a càrrec de Pilar Maria Esteras, infermera de Pediatria del Centre d’Atenció Primària Martí i Julià i coordinadora de Parlem-ne, el blog de Badalona Serveis Assistencials (BSA) que tracta temes de salut infantil.

L’acte va començar a les 18 hores i va incloure l’exposició de la infermera i un espai obert a les preguntes de les assistents. Podeu consultar aquí la presentació Xerrada sobre Parlem-ne i la febre 5-5-14, així com alguna imatge de la xerrada que va ser molt participativa.

Xerrada sobre la febre i el blog de pediatria Parlem-ne BSAL’activitat sorgeix fruit de la col·laboració entre la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i BSA, de la qual també són exemple les recomanacions bibliogràfiques que acompanyen els articles de promoció de la salut que podeu trobar a la secció “L’Escola de la salut”. És la Biblioteca Can Casacuberta qui facilita a l’equip de Parlem-ne la selecció bibliogràfica relacionada amb cadascun dels temes publicats. L’any passat BSA ja va dur a terme una primera xerrada a aquesta biblioteca, en concret sobre el nen mal menjador.

El Servei de Pediatria de BSA va posar en marxa aquest blog l’octubre de 2011. Els professionals de Medicina i Infermeria del servei són els autors dels articles que es van publicant, així com els encarregats de respondre els comentaris sobre els temes proposats. A banda d’oferir informació rigorosa i fiable sobre la salut dels més petits, Parlem-ne vol ser un espai de diàleg en què pares, mares i tutors pugueu expressar les vostres inquietuds i dubtes i compartir opinions i experiències.

Un particular Sant Jordi… Parlem-ne…

Categories: Apunts informatius
Comments: No Comments
Published on: 23 abril 2014

Eowyn_86Hi havia una vegada, un equip de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA) que tenia cura del seu poble i els seus usuaris. Tot eren rialles i vivien tranquils… fins que un dia va arribar un drac molt i molt dolent i va trastocar les vides felices de la ciutat amenaçant la salut dels més petits del lloc.

 

Ràpidament l’equip de Pediatria es van reunir per mirar de quina manera acabar amb el drac. De seguida ho van tindre clar: lluitarien amb la seva espasa -el blog Parlem-ne- i la seva llança es fabricaria amb ajuda de les lletres, de la saviesa que amaguen els llibres, l’expertesa de l’equip de Pediatria i amb les il·lusions dels lectors.

 

Així ho van fer: dia a dia, setmana a setmana, van anar compartint la informació –especialment sobre assumptes pediàtrics- perquè cada cop més habitants de la ciutat tinguessin més poder i totes les eines per afrontar els llamps de foc que llançava el drac. Però com aquesta bestia ferotge era molt forta, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona els va voler ajudar oferint suport bibliogràfic per acompanyar els diferents temes i arribar, d’aquesta manera, encara més preparats a la lluita.

 

El combat va ser molt dur, però finalment, l’equip de Parlem-ne amb l’ajuda de la Xarxa Municipal de Biblioteques i dels habitants de la ciutat, van acabar amb el drac. I de la sang que sortia de la ferida es va crear un rosat de roses de paper, cadascuna amb missatges i recomanacions de llibres que servirien perquè cap drac s’atrevís a tornar a una ciutat on els seus habitants estaven cada dia més informats.

 

Per no baixar la guàrdia, us adjuntem alguns dels materials (per als adults i també per als infants) amb els que es va fabricar la llança que va acabar amb el drac. I si voleu una altra versió, jocs, vídeos o cançons, també podeu consultar: http://www.edu365.cat/stjordi/

Eowyn_86Hi havia una vegada, un equip de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials (BSA) que tenia cura del seu poble i els seus usuaris. Tot eren rialles i vivien tranquils… fins que un dia va arribar un drac molt i molt dolent i va trastocar les vides felices de la ciutat amenaçant la salut dels més petits del lloc.

Ràpidament l’equip de Pediatria es van reunir per mirar de quina manera acabar amb el drac. De seguida ho van tindre clar: lluitarien amb la seva espasa -el blog Parlem-ne- i la seva llança es fabricaria amb ajuda de les lletres, de la saviesa que amaguen els llibres, l’expertesa de l’equip de Pediatria i amb les il·lusions dels lectors.

Així ho van fer: dia a dia, setmana a setmana, van anar compartint la informació –especialment sobre assumptes pediàtrics- perquè cada cop més habitants de la ciutat tinguessin més poder i totes les eines per afrontar els llamps de foc que llançava el drac. Però com aquesta bestia ferotge era molt forta, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona els va voler ajudar oferint suport bibliogràfic per acompanyar els diferents temes i arribar, d’aquesta manera, encara més preparats a la lluita.

El combat va ser molt dur, però finalment, l’equip de Parlem-ne amb l’ajuda de la Xarxa Municipal de Biblioteques i dels habitants de la ciutat, van acabar amb el drac. I de la sang que sortia de la ferida es va crear un rosat de roses de paper, cadascuna amb missatges i recomanacions de llibres que servirien perquè cap drac s’atrevís a tornar a una ciutat on els seus habitants estaven cada dia més informats.

Per no baixar la guàrdia, us adjuntem alguns dels materials (per als adults i també per als infants) amb els que es va fabricar la llança que va acabar amb el drac. I si voleu una altra versió, jocs, vídeos o cançons, també podeu consultar: www.edu365.cat/stjordi/ 

Parlem-ne, present a la 3a Jornada del Pla de Salut

Categories: Apunts informatius
Tags:
Comments: No Comments
Published on: 13 desembre 2013

Introducció
El blog Parlem-ne és un espai de diàleg virtual entre l’equip de Pediatria de BSA i la ciutadania, amb una periodicitat de publicació quinzenal i una gestió de resposta en terminis màxims de 48 hores.

Objectius
– Posar a disposició de les famílies amb infants entre 0 i 14 anys un nou canal de comunicació amb informació accessible i fiable.
– Apropar el servei a la ciutadania perquè pugui expressar les seves opinions i necessitats, sense substituir en cap cas l’atenció personalitzada dels professionals de la salut.
 
Material i mètodes
La iniciativa va néixer de la confluència de diferents serveis de BSA per acabar creant un grup format per vuit professionals de Medicina i Infermeria del Servei de Pediatria que publiquen i donen resposta als comentaris dels articles redactats per la resta d’aquest servei. La coordinadora del blog s’encarrega d’establir el calendari de publicacions. Hi ha un grup assessor i complementari -format pels serveis de Comunicació, Salut Pública, Informàtica i Coneixement- que dóna suport i s’encarrega d’espais i funcions concretes del blog (correu electrònic, apunts informatius, documentació…). Es fan reunions periòdiques per avaluar el funcionament, proposar noves accions i potenciar les sinergies de col·laboració amb entitats locals com la Xarxa de Biblioteques Públiques de Badalona.

Resultats
Des dels inicis s’han publicat un total de 64 articles amb un impacte mediàtic alt.

Conclusions impacte en els objectius del Pla de salut
– Eina útil en la difusió de l’educació per a la salut adaptada a les noves tecnologies. No vol, ni substitueix l’atenció personalitzada dels professionals de la salut, ni és un mitjà per obtenir segones opinions mèdiques.
– És un espai de fàcil accés i navegabilitat i s’ha confeccionat emprant una eina informàtica gratuïta.
– Hem fidelitzat un tipus d’audiència i hi ha entitats que ens tenen com a font de referència.
– És una bona estratègia ja que implica tot l’equip de Pediatria, conjuntament amb altres serveis transversals de l’organització.
– Estem en contínua avaluació per tal d’aplicar-hi les millores pertinents, com ara potenciar més iniciatives per augmentar la visibilitat i participació del blog.
– Resumint, Parlem-ne és un blog de Pediatria que beneficia amb informació útil a les famílies, obre un espai de diàleg virtual i afavoreix la implicació de l’equip de Pediatria entorn de les noves tecnologies. Us esperem a www.bsa.cat/pediatria, parlem-ne!
«page 1 of 2
Welcome , today is dimarts , 14 agost 2018